BERITA TERBARU

Tag Archives: wanzaki

Paid Video Review Outcome – Kedai Emas Merchant9 – Pilihan Cincin Tunang ANDA!

Alhamdulillah. Saya baru shaja selesai Sessi Video Review Untuk Klien saya yang pertama – Kedai Emas Merchant9 – Tempat untuk mereka yang tercari-cari cincin tunang.

Sesiapa nak Cari Cincin Tunang yang sangat affordable, Merchant9 ada jawapannya!

Merchant9 Merupakan Sebuah Premis perniagaan Emas di Keramat KL. Mereka memasarkan Barangan Kemas dan fokus utama mereka ialah di dalam memasarkan cincin tunang secara online melalui medium facebook dan juga instagram.

Servis ni baru sahaja saya launching pada 13/6/15 secara spontan jer.. sebab saya suka hasilkan video.. So why not saya buat something yang saya good at utk aktiviti harian di samping menambah nilai usahawan2 yang bijak mengambil peluang!

Jom dengar apa komen saya mengenai akaun isntagram bisnes perniagaan @kedai_emas_merchant9  Official web mereka ialah www.merchant9.com

cincintunang

 

Saya Harap, Tuan Nik Haniff berpuas hati dengan outcome review dan berhati terbuka menerima review saya ini utk improvement.Moga lebih banyak cincin tunang dapat terjual melalui instagram lepas ni..

Kepada yang berminat untuk cuba servis terbaru saya ni, boleh klik link bawah ni:

>>>>>>>>>>>>>>>>>>BOOK SLOT PAID VIDEO REVIEW SIFUINSTAMARKETING<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

See you inside!

– Wan Zaki

p/s- nasib baik saya da kawin…kalu tdak da lama sambar satu cincin tunang from merchant9! …hahahha….:)

2015 – Apa Cerita SAYA?

 

BIGTALK

Assalammualaikum…
fuh.. punya la lama saya tak menulis…
dek penangan social media… da agak berat saya nak menulis blog…

tapi, saya takkan tinggal kan mcm tu shaja… insyaALLAH akan saya cari masa utk saya teruskan berkongsi pengalaman dan critera saya sebagai seorang usahawan internet sepenuh masa.

Baru2 ni saya di jemput buat sharing di atas pentas Big Talk. Wow! Da lama saya xbercakap di atas pentas.. neves!

Alhamdulillah… semuanya berjalan lancar.. sehinggalah saya di ajukan soalan.. Tuan Wan Zaki xda buat kelas ke? hmm…sememangnya sya sangat tidak ada masa utk organize… tiba2 pn lily ajak buat another seminar..dia yang akan organize.. kalau macm tu boleh la…

So, saya akan adakan seminar utk limited seat kepada yang berminat dan newbie sangat saya encourage to join!

Tajuk – RAHSIA BISNES START UP : DARI CARBOOT KE BUTIK EKSKLUSIF

oK TAk tajuk atas tu? 🙂

Saya akan kongsikan lebih detail cara dan apa yang perlu dulu sekiranya anda ingin mulakan perniagaan internet dengan keadaan start from ZERO!

tunggu update seterus saya ok!

– Wan Zaki