BERITA TERBARU

Tag Archives: seminar

2015 – Apa Cerita SAYA?

 

BIGTALK

Assalammualaikum…
fuh.. punya la lama saya tak menulis…
dek penangan social media… da agak berat saya nak menulis blog…

tapi, saya takkan tinggal kan mcm tu shaja… insyaALLAH akan saya cari masa utk saya teruskan berkongsi pengalaman dan critera saya sebagai seorang usahawan internet sepenuh masa.

Baru2 ni saya di jemput buat sharing di atas pentas Big Talk. Wow! Da lama saya xbercakap di atas pentas.. neves!

Alhamdulillah… semuanya berjalan lancar.. sehinggalah saya di ajukan soalan.. Tuan Wan Zaki xda buat kelas ke? hmm…sememangnya sya sangat tidak ada masa utk organize… tiba2 pn lily ajak buat another seminar..dia yang akan organize.. kalau macm tu boleh la…

So, saya akan adakan seminar utk limited seat kepada yang berminat dan newbie sangat saya encourage to join!

Tajuk – RAHSIA BISNES START UP : DARI CARBOOT KE BUTIK EKSKLUSIF

oK TAk tajuk atas tu? 🙂

Saya akan kongsikan lebih detail cara dan apa yang perlu dulu sekiranya anda ingin mulakan perniagaan internet dengan keadaan start from ZERO!

tunggu update seterus saya ok!

– Wan Zaki