BERITA TERBARU

Tag Archives: perniagaan

Apa Yang SAYA Pikir Sekarang?

perniagaan internet

Dah Agak lama saya tak tulis Blog WanZaki.Com

Busy? Agak la..

Dalam perjalanan saya membina empayar perniagaan saya, saya di uji..saya di asak, saya di permainkan…saya di tipu, saya di perkecilkan…saya di perkotak-katikkan…

Sekejap cakap OK, sekejap cakap tak ok!

Itu semua asam garam dalam kehidupan usahawan. Saya bukan usahawan yang sudah pun mengecap kejayaan yang membolehkan sya dok goyang kaki dan melancong ke negara eropah sambil selfie dekat sana sini.. saya seorang usahawan yang masih lagi berusaha membina Empayar Perniagaan Saya melalui Jualan Produk Fizikal – JELITASARA dan juga jual servis terbaru saya melalui SifuInstaMarketing

Saya tengah pikir sakarang ni..saya nak buktikan..kepada yang memperkotak katikkan jenama online…take advantage atas Jenama Online untuk kepentingan perniagaan besar mereka… bahawa, Jenama Online bila2 masa shaja boleh OUTRUN Perniagaan besar mereka. Saya hnya manusia biasa yang tak da MAKSUM pun utk terlindung dari perbuatan tidak baik sesama manusia..tetapi..apa yang berlaku akan menambah kuad lagi semangat saya untuk terus lebih berjaya dan tidak lagi menoleh kebelakang… Sakit hati? tkpa la.. Saya lebih percaya Rezeki saya 100% saya kena berharap pada ALLAH. Kenapa perlu saya bergantung kepada sesuatu individu atau jenama lain utk saya cari rezeki? InsyaALLAH.

Prinsip Saya – ¬†Saya berniaga bukan minta sedekah.. Saya berniaga saya ada maruah.. Saya berniaga..saya membina Jenama dan Empayar Jenama SAYA. Orang yang pandang kecil dekat kita…kita patut berterima kasih kepada beliau.. Kenapa? Sebab dia lah Kita akan bangun dan lebih MEMBESARKAN EMPAYAR Perniagaan kita. Itu PRINSIP SAYA. Always jadikan hinaan dan cacian sebagai satu sumber MOTIVASI Besar dan WHY Faktor saya utk terus kan Perjuangan saya. Ini bukan hnya jual barang dapat duit.. Ini Cerita PERJUANGAN. Perjuangan yang hnya akan berhenti pabila Roh Ini Keluar Dari Jasad… Itupun.. Perjuangan masih di teruskan dengan Organisasi Empayar yang telah Siap di bina…

Ya ALLAH kurniakan aku kekuatan mental dan fizikal…Murahkan rezeki KU… InsyaALLAH akan AKU bantu umatmu yang betul2 nak berjaya!

 

– Wan Zaki