BERITA TERBARU

Pakej Video Google Adwords – Saya Rekemen

GoogleAdwords

Assalamualaikum..

Antara senjata utama saya ialah google adwords. Saya sudah pun menggunakan google adwords since 2010 apabila selepas menghadiri satu seminar percuma oleh saudara Zamri Nanyan ketika itu. Beliau menjemput SPeaker yang famos amos time tu iaitu Patrick Chan. Beliau lah yang membuka minda saya untuk menggunakan platform google adwords ketika itu.. Memang masa tu saya boleh di anggap ‘King’ dalam iklan google adwords utk keyword – ‘tudung’

5 tahun berlalu.. cuba anda search keyword ‘tudung’ berapa ramai yang buat iklan ? sure da ramai kan? sangat competative kan? Yes ..sangat sengit saingan nya di google ads. Saya terus mencari jawapan hinggalah saya berjumpa Wan Mus – Sifu Adwords Malaysia. 2 kali saya hadiri kelas beliau di kuala lumpur.. hinggalah saya betul2 faham apa itu google adwords.

Secara jujurnya, saya mengakui kehebatan beliau di dalam bidang ini kerana, dari penyampaian beliau, saya rasa berbaloi sangat2 saya berguru dengan saudara Wan Mus ni.. Cakap dia pun laju mcm robot. 🙂 Saya mula faham struktur Iklan di google adwords. Sebelum ni saya belasah jer.. janji iklan saya kluar.. tapi kos nya agak tinggi la..

Apa YANG Terbaru?

adwordspanduan

Ada berita baik buat anda semua.. sebab SifuAdwords Wan Mus baru shaja buka jualan Video Panduan -Step by Step untuk membuat iklan di google secara efektif. Pada pendapat saya sangat berbaloi sekiranya anda mendapatkan produk beliau ini. Harga pun sangat berpatutan. boleh klik link bawah ni untuk dapatkan pakej panduan yang sangat bernilai tinggi ni.

– KLIK – PANDUAN VIDEO – GOOGLE ADWORDS

Saya sangat rekemen kepada yang baru nak belajar cara yang betul dan efektif tentang google adwords, boleh la beli panduan video ni.. Saya da beli dan saya boleh katakan , ianya seolah saya menghadiri kelas beliau..

Investment utk produk ni..saya katakan sangat berbaloi kerna impak yang di beri kepada perniagaan saya sangatlah lumayan..

Sharing is caring..

– Wan Zaki

 

 

 

 

 

About Wan Zaki Wan Taib

Wan Zaki Wan Taib merupakan seorang Usahawan Internet yang berpengkalan di Melaka, Malaysia. Beliau merupakan 'Founder' kepada Jenama 'JELITASARA' yang pada tahun 2009 dengan memasarkan produk secara online 100% melalui platform e-commerce (www.jelitasara.com). Kini JELITASARA telah pun berkembang ke 3 butik Exclusive di Melaka & Bandar Baru Bangi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*